RSS
Notă
23 Oct

Astazi vom continua seria retetelor care sunt absolut delicioase si se pot realiza cu timp si efort minim.. in primul rand avem nevoie de ingrediente de buna calitate si putina imaginatie.. Pentru aceasta reteta, foarte simpla, nu avem nevoie decat de branza feta de buna calitate, un ardei gras verde, un ardei iute rosu, o rosie de dimensiune medie, ulei de masline de buna calitate, oregano, putin cimbru, patrunjel (nu trebuie sa folosim o cantitate mare de patrunjel) si putin cascaval.

Luam un vas termorezistent si incepem sa asezam branza feta care o sfarmam in mana, este mult mai ok decat sa o maruntim sau sa o taiem cu ajutorul unui cutit. Punem ardeiul gras curatat si taiat felii, rosia taiata cubulete, uleiul de masline ardeiul gras rosu taiat marunt (daca nu mancati de obicei picant puteti folosi numai jumatate din cantitatea de ardei iute), oregano cimbru si patrunjel.

Radem cascavalul pe deasupra si dam la cuptor timp de 10-15 minute la o temperatura de 170 grade.

Sa nu va speriati daca dupa ce scoateti din cuptor vi se pare ca grasimea pluteste. Este din cauza branzei si a cascavalului dar va asigur ca este un preparat foarte usor de mancat si care nu este gretos.

Putem servi acest preparat ca atare sau in diverse combinatii. Putem sa il servim alaturi de cartofi prajiti sau sa taiem in jumatati ardei capia pe care ii umplem cu aceasta compozitie si mai lasam la cuptor cateva minute.

Va urez pofta buna!!!!!!!!!!

Bouyiourdi

Anunțuri
 
 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: