RSS

Spanac cu ou

08 Feb

DSC_0118
 
Dificultate reteta 1/5
Timp de preparare 60 minute
Costuri reteta 12 lei
 
Cum iarna avem nevoie de cat mai multe vitamine si o alimentatie bogata in grasimi si legume pline de vitamine am hotarat sa fac o mancare de spanac cu oua ochiuri. Cum este imposibil de gasit spanac proaspat in aceasta perioada am decis sa apelez la varianta spanacului congelat desi nu sunt un mare fan al legumelor congelate.
Avem nevoie de :
– 500 grame spanac congelat;
– o ceapa potrivita;
-doi catei de usturoi;
– o lingura de ulei;
– o lingura d ebulion;
– o lingura de smantana;
– zeama de la jumatate de lamaie;
 
Incepem prin a curata ceapa si usturoiul. Le tocam marunt si le calim in ulei pana capata o culoare translucida. Adaugam apoi bucatile de spanac congelat si acoprim cratita cu capac. Adaugam si un pahar cu apa si lasam la fiert circa 30 de minute. Adaugam sare, si verificam daca spanacul este fiert. Adaugam cantitatea de bulion si mai dam in cateva clocote.Potrivim gustul de sarea, adaugam putin secretul gustului. La sfarsit oprim aragazul adaugma lamaie dupa gust si cantitatea de smantana.
Separat prajim ouale in tigaie sau recurgem la oua romanesti, fierte in apa.
 
Rapid si sanatos,
 
Va doresc pofta buna!!!!!!!!!!
 
DSC_0108
 
 
Anunțuri
 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: