RSS

Pui cu muguri de bambus si ciuperci Mung

23 Apr

Imagine

Dificultate reteta 2/5

Timp de prepararere 40 de minute

Costuri reteta 25 de lei/2 portii

Ador sa gatesc ceva rapid care sa fie delicios si usor de facut. Fierb rapid orezul in apa cu sare si putin ulei, orezul fiert clasic. Deschid frigiderul si caut sa vad ce as putea sa incropesc, gasesc o ceapa verde, cateva rosii cherry si ma gandesc deja cum o sa arate totul la sfarsit in farfurie. Gasesc doua pulpe de pui inferioare dezosate, le condimentez cu putin ulei de masline, sare piper si boia. Le tai apoi cubulete. Curat 2 morcovi ii tai cubulete. Gasesc borcanul cu sos ce contine muguri de bambus, ardei, bambus si scortisoara. Deschid congelatorul si gasesc punga de mix chinezesc (morcovi, muguri de fasole mung, ardei, praz, ceapa, muguri de bambus si ciuperci mun).

Imagine

Din acest moment totul este foarte simplu. Luam wok-ul incingem bine si lucram la foc iute. Punem putin ulei si calim carnea rapid. Dupa ce carnea este facuta adaugam morcovul si mai calim 2 minute.

Imagine

Adaugam mix-ul de legume si amestecam totul la foc iute. Dupa 4 minute adaugam sosul in cantitatea pe care o dorim si mai lasam la fiert 5-7 minute.

Imagine

Gustam si potrivim de sare si alte condimente si servim.

Simplu, rapid si foarte gustos!!!

Va urez pofta buna!!

Imagine

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 23 Aprilie 2013 în Retete asiatice

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: