RSS

Tagliatelle cu legume si kaiser

13 Mai

Dificultate reteta 2/5;
Timp de preparare 25 de minute;
 
Imagine
Cum la moda dietele si regimul de viata echilibrat insotite de o viata ordonata fac obiectul multor emisiuni de tv, aparitii in librarii ale multor carti de dieta consider ca fiecare din noi are un organism propriu iar o dieta nu poate fii niciodata universal valabila pentru milioane de oameni. La fel cum nu cred in zodiac (imposibil ca o zodie sa fie mai norocoasa ca alta sau ca toti capricornii sa castige la loto in aceasi zi) nu cred nici in diete. Fiecare trebuie sa isi personalizeze regimul alimentar si sa duca o viata echilibrata insotita neaparat de sport.
Am renuntat cel putin pe timpul verii la mancarurile grele si care se fac in cantitati mari. Maninc cat gatesc si intotdeauna proaspat pentru ca astfel mancarea isi pastreaza savoarea.
Astazi am decis sa prepar ceva rapid si delicios. Nu avem nevoie decat de 6 felii de kaiser, 6 ciupercute, o ceapa verde, un catel de usturoi, o vanata mica, un ardei gras, sare piper si 6 linguri smantana pentru gatit.
Intr-o tigaie calim ceapta taiata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit, adaugam ardeiul, ciupercutele, vanata taiata cubulete si kaiserul taiat fasii. Calim totul cateva minute, adaugam smantana si condimentam cu sare si piper.
In tot acest timp fierbem tagliatellele si la sfarsit amestecam pastele cu compozitia de legume.
 
Enervant de simplu,
 
Va urez pofta buna!!!
 
100520131212
Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 13 Mai 2013 în Paste

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: