RSS

Briose cu mure

12 Iun

Imagine

Dificultate reteta: 2/5;
Timp de preparare: 45 min;

Briosele sunt cele ce ma rasfata atunci cand diminetiile sunt chinuitoare, cand imi vine sa sparg ceasul desteptator si tot ce pot face este sa iau aceste minunatii la pachet si sa le servesc alaturi de un pahar cu lapte la servici. Pot reprezenta un bun mod de a incepe ziua si faptul ca sunt atat de usor de facut le fac nelipsite din bucataria mea.

Pentru 12-15 briose avem nevoie de 250 gr faina, 120 gr zahar, 70 gr unt, 120 gr branza de vaci dulce, 80 gr lapte, esenta vanilie, 5 gr praf de copt, 2 oua, cca 100 gr mure, cateva cuburi de ciocolata.

Incepem prin a amesteca intr-un vas toate ingredientele lichide: ouale, laptele, esenta de vanilie si untul topit caldut spre rece, Intr-un vas separat amestecam  ingredientele solide: faina cernuta amestecata cu praful de copt si zaharul. Turnam treptat ingredientele solide peste cele lichide si amestecam bine.

Imagine

Incorporam in aluatul obtinut branza de vaci bine scursa,Si murele, pe care eu le-am pus in aluat fara sa le dezghet, Adaugam si ciocolata taiata bucati mici.

Imagine

Umplem pe jumatate formele de brioase de silicon si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Le pudram cu zahar pudra vanilat si le servim.

Va urez pofta buna!!!!!

ImagineImagineImagine

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 12 Iunie 2013 în Muffins

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: